Home » Крими » МВР издирва петима заради масов бой на булевард в Пловдив

МВР издирва петима заради масов бой на булевард в Пловдив

Сподели новината
МВР обяви петима души за общодържавно издирва заради масовия бой на булевард в Пловдив. В сбиването са участвали деветима души, но четирима от тях вече са задържани. Един човек е пострадал и е имал нужда от лекарска помощ.

От полицията съобщиха за БНТ, че става дума за стара свада между две групи, стартирала през ноември миналата година. Те се срещат отново преди ден пред Пловдивския затвор, сбиват се и след като четирима от тях са задържани – единият се обажда на свои приятели, които идват, за да си разчистят сметките.

Инцидентът е станал в събота и е заснет и пуснат в социалните мрежи. На 18 февруари около 17:40 часа в полицията е получен сигнал от спешния кабинет на болница „Свети Георги“ за това, че там е приет пациент с контузна рана в областта на главата. Според пострадалото лице му е нанесен побой на един от пловдивските булеварди.

„Незабавно са били насочени полицейски служители на местопроизшествието и в спешния кабинет. При разследването са установени девет лица, съпричастни към извършеното деяние. Установено и е местонахождението на 4 от тях, които са задържани със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. Петима все още се издирват“, обясни главен инспектор Венелин Костов – началник на Трето районно полицейско управление – Пловдив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Заместник-главният секретар на МВР: Проверяваме за участие на граничари в случая с камиона-ковчег

Съдът остави в ареста петимата обвиняеми за смъртта на мигрантите край Локорско

Контрабандни златни накити задържаха на „Капитан Андреево“

Прокуратурата иска петимата обвиняеми за загиналите мигранти да останат в ареста

Тежка катастрофа при изпреварване на колона и челен удар с автобус

Служители на Европол пристигат у нас за разследване на смъртта на 18-те мигранти

Тийнейджъри задигнаха елитни гълъби в Димитровград

Издирват мъж, заплашил с пистолет крупие в „Студентски град“

Двама са задържани за корупция, свързана с шофьорски изпити

Офиси на бивш министър горяха в Перник (СНИМКА)

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар