Марешки: Държавата в момента се управлява от трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци

 

Хората са лъгани много през последните години. На тях вече им е писнало. Това каза в предаването „Лице в лице“ по БТВ депутатът и председател на партия „Воля“ Веселин Марешки.

„Аз следя много внимателно какво говорят хора. Това е причината да искаме вот на недоверие. Хората са обезверени. Това е причината в понеделник на протеста да се съберат толкова много хора. Няма как с пенсия от 120 лева да дойдат хората от провинцията и да протестират. На президентските избори се видя протеста. Не искам да коментирам мотивите за вота, защото ще кажат, че Марешки е обиден, че не е във властта и за това иска този вот. Не сме сърдити на ГЕРБ. В момента ние имаме пълно медийно затъмнение“, разкри той.

„Аз съм готов да напусна зам.-председателския пост на парламента. Днес поставих само едно условие – двете управляващи партии да изпълнят поне едно тяхно предизборно обещание и ще се оттегля. Нека да направят нещо за хората, а не за мен. Няма нищо вярно в новините, че продавам бизнеса си с горивата. Това са фалшиви новини, които имат за цел да ни ударят.

Петролният бизнес ми е много и приятен и даже обмислям да го разширявам. Ако някога ще продавам нещо, това ще е аптечния бизнес, но и там имаме ръст през последните месеци. Държавата в момента се управлява от трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци“, каза още Марешки.

Вашият коментар