Home » Крими » Разследват смъртта на българин при арест в Германия

Разследват смъртта на българин при арест в Германия

Сподели новината

Органите на реда в Берлин разследват смъртта на 45-годишен българин след арест, съобщи Нова телевизия. Според информацията на германски издания – в болницата, където мъжът е починал, е открита пръст в гърлото и в белите му дробове. 

Във вторник вечерта от полицията в Бранденбург са получили сигнал от съседи и са пристигнали в имот, в който по медийни публикации се е настанил без разрешение 45-годишният българин. Сънародникът ни се е държал агресивно и е бил зле психически. При ареста се е противил. Наложило се е полицията да използва лютив спрей при задържането му.

Главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд обяви ареста на Джак Тейшейра – гвардеец от военновъздушните сили в Масачузетс, заподозрян…

Говорител на полицията заяви, че при задържането мъжът е припаднал. Белезниците са били разхлабени и е извикана бърза помощ. Мъжът е бил настанен в болница в Берлин.

Според информация на „Тагесшпигел”, когато е постъпил в болницата, мъжът вече е изпаднал в мозъчна смърт. Лекарите са диагностицирали хипоксично увреждане на мозъка. Този тип увреждане настъпва при масивна и продължителна липса на кислород в мозъка. Лекарите са открили пръст в устата и в белите дробове на мъжа. Отново по информация на „Тагесшпигел” лекарския доклад предполага, че мъжът вероятно е бил натискан с лице в земята. Докладът сочи, че е починал от неестествена смърт.

Очаква се аутопсия на тялото другата седмица, която да установи дали при смъртта е имало външна намеса, и дали твърденията на лекарите за пръст в дихателните пътища и белите дробове се потвърждават.

Още: Невиждано от 10 години количество марихуана хвана МВР

Руският президент Владимир Путин лично е одобрил ареста на американския репортер от „Уолстрийт джърнъл“ Еван Гершкович, твърди Bloomber…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Невиждано от 10 години количество марихуана хвана МВР

Двама загинаха при катастрофа край „Лесово“

Човек се хвърли пред влака между Калояновец и Стара Загора

Съдът остави в ареста Тошо Куката, Чеченеца и Емили

Тежка катастрофа край Владая, движението е претоварено

Съдят мъж, измамил студентка по медицина

Крадци тършуваха в спалнята на жена, докато тя спи

След откритите 53 заклани агнета: Продължават засилените проверки на БАБХ

Оставиха в ареста обвиненият за убийството на Кристина

МВР издирва мъж от Симитли (СНИМКА)

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар