Home » Наука и технологии » Комедия: Вижте как полицай се опитва да спре автономен автомобил (ВИДЕО)

Комедия: Вижте как полицай се опитва да спре автономен автомобил (ВИДЕО)

Сподели новината

Автономните автомобили могат да създадат някои доста интересни и изненадващи ситуации, особено за тези, които не забележат, че зад волана всъщност няма автомобил или пък изобщо няма волан. Именно такава ситуация бе заснета от Джони Романо в TikTok и в момента набира огромна популярност.

Романо е заснел първото си возене в автономно такси по време на което колата е спряна от полиция. Видеото показва как срещу колата без шофьор застава полицейски служител, който упорито показва със знаци на шофьора, че трябва да отбие. От другата страна на нещата пък са Романо и неговите спътници, които също толкова упорито крещят от колата, че всъщност не могат да я преместят защото не шофират.

@johnnyromano3

POV: youre in a self driving car and the police get involded

♬ original sound – Johnny Romano

Видеото е дълго едва няколко секунди и не показва развръзката на клипа, но според официална информация от Waymo, колата всъщност е отбила, тъй като използва сложна система, която разчита знаци показвани с ръце и всъщност ги разбира. Все пак, заснетата ситуация показва само предходната част от видеото, която събира забавни коментари.

Поставете оценка:




3

Оценка 3 от 12 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар