Home » Наука и технологии » Google официално представи Pixel Fold

Google официално представи Pixel Fold

Сподели новината

Google не е от компаниите които успешно пазят в тайна устройствата които разработват за това не можем да кажем, че новият Pixel Fold е нещо за което не сме подозирали. Смартфонът, който ще се бори с Galaxy Z Fold бе показван десетки пъти през последната година, но ето, че сега виждаме и неговата официална премиера по време на I/O конференцията на Google.

Устройството е с размери от 139.7мм х 79.5мм х 12.1мм в сгънат вид и 139.7мм х 158.7мм х 5.8мм в разгънат вид. Теглото е 283 грама, а стандартът IPX8 осигурява защита само от вода, но не и от прах. Външният дисплей е с размер от 5.8 инча и резолюция 1080х2092 с OLED технология и до 120HZ честота на опресняване.

Вътрешният екран също е OLED, но с диагонал от 7.6 инча и 2208х1840 резолюция, отново със 120Hz честота на опресняване. От Google казват, че пантата на смартфона осигурява стабилност във всеки един ъгъл, за да подсигурява различните позиции. Основната камера е с 48MP сензор, а на гърба са разположени още 10.8MP ултраширока и 10.8MP телефото оптика за различни кадри. Селфи камера с 9.5MP на единия екран и 8MP камера на другия също са налични.

Смартфонът поддържа две SIM карти, както и скенер за пръстови отпечатъци в бутона за заключване. Батерията е с капацитет от 4821мАч и поддържа до 30W бързо зареждане с кабел.

Поставете оценка:




3

Оценка 3 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар