Home » Крими » Барети задържаха буйстващ културист в центъра на Русе (ВИДЕО)

Барети задържаха буйстващ културист в центъра на Русе (ВИДЕО)

Сподели новината

Полицаи и барети бяха извикани по спешност в центъра на Русе, за да укротят буйстващ културист.

В понеделник, посред бял ден, младият мъж се развихрил пред сградата на Общината в града, като хвърлял знамената и късал цветята. После влязъл в големия фонтан.

Близо половин час полицаи и негови познати се опитвали да го успокоят, но без успех. Наложило се пристигането на екип от Сектор „Специализирани тактически действия“. Мъжът опитал да избяга, но бил заловен при Паметника на свободата. При задържането му се наложило униформените да използват електрошок.

По-късно 33-годишният спортист бил отведен в психиатричната болница.

Предстои да се установи дали е действал под въздействие на субстанции или има заболяване.

Това не е първата „проява“ на културиста. Преди седмица, облечен само по бельо, той скочил в движение върху капака на колата на румънско семейство на пътя между Русе и Разград.

Негови познати споделят, че се занимава с бодибилдинг, но не можеха да си обяснят неадекватното му поведение.

Поставете оценка:




3.2

Оценка 3.2 от 10 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар