Home » Наука и технологии » Apple представи iOS 17. Вижте новите функции

Apple представи iOS 17. Вижте новите функции

Сподели новината

Късно снощи Apple проведе едно от най-големите си събития за годината, където официално ни запозна с новия iOS 17. Операционната система ще се появи в смартфоните по света тази есен, а до тогава всеки желаещ ще може да се възползва от бета версиите, които ще запознат да се появяват в следващите месеци.

По време на събитието се запознахме с няколко основни новости в софтуера, включващи функции като „Жива гласова поща“. Това ще ви позволи да прочитате директно това, което отсрещната страна казва, за да прецените дали има нужда да приемете обаждането или да пропуснете.

Нова функция с името Contact Posters също ще бъде налична като това ще ви позволи да избирате снимка, Memoji или калиграфски текст, който да се използва при избиране на контакта или негово позвъняване. Тези стилистични промени ще се използват и при NameDrop, функция, която ви позволява да доближите своя смартфон до друго устройство на Apple и да размените контакти с други хора.

FaceTime вече има възможността да получавате аудио или видео съобщения, когато търсеният от вас номер не е наличен. Функцията за видеоразговори вече ще се поддържа и на Apple TV. Подобрения има и при аутокорект, който вече използва изкуствен интелект.

Налична е и нова функция StandBy, която ви позволява да използвате заключения си смартфон в пейзажен режим и да поставяте различни уиджети или известия на екрана. Apple Maps вече получава функция за офлайн ползване, докато Siri вече не се нуждае от фразата “Hey, Siri” за включване, а единствено от “Siri”.

Поставете оценка:




2.4

Оценка 2.4 от 17 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар