Home » Свят » Американски турист се опита да изнасили две жени в Германия, уби едната

Американски турист се опита да изнасили две жени в Германия, уби едната

Сподели новината

Турист от САЩ е арестуван от германската полиция по подозрение в убийство и опит за убийство след нападение срещу две млади жени край замъка Нойшванщайн в Бавария, предаде ДПА, съобщи БТА.

30-годишният мъж е бил изправен пред съдия, според полицията. Мъжът, чието име не се съобщава, е заподозрян, че е примамил две туристки по пътека водеща до място, откъдето се открива гледка към емблематичния замък Нойшванщайн, близо до популярен сред туристите исторически мост.

Твърди се, че след това той нападнал една от жените и я бутнал в дефиле. По-късно тя почина от нараняванията си.

Когато другата жена се опитала да се намеси, мъжът я започнал да я души и също я бутнал в дефилето, според властите. Към момента полицията подозира, че мъжът е възнамерявал да посегне сексуално на двете туристки.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар