Home » Наука и технологии » Проблемите със сгъваемия Pixel започнаха само дни след началото на доставките

Проблемите със сгъваемия Pixel започнаха само дни след началото на доставките

Сподели новината

Само ден след първите доставки на сгъваемия Pixel Fold във форумите на Google се появиха оплаквания от смартфона свързани с ниско качество и проблеми. Един от първите получили своето устройство се оплаква от това, че малка частица е попаднала между самия дисплей и стъклото, което е увредило дисплея и е попречило на правилното му функциониране.

В Reddit пък се появиха оплаквания за отлепяне на най-горния слой на екрана и появата на драскотини върху него. Други потребители от същата тема, също пресни собственици на споменатия смартфон съобщават за появата на линия върху дисплея, докато пък друг собственик се оплаква от вдлъбнатини върху екрана.

От Google взимат страна по въпроса и призовават всички собственици, които имат проблеми с устройството да се свържат с компания, за да бъдат изяснени подробностите. Това едва ли ще се хареса на потенциалните клиенти, които плащат над 1600 евро, за да се сдобият с Pixel Fold.

Поставете оценка:




5

Оценка 5 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар