Home » Наука и технологии » Следващата версия на автопилота на Tesla няма да е бета

Следващата версия на автопилота на Tesla няма да е бета

Сподели новината

Много от противниците на Tesla упрекват компанията и Илон Мъск като цяло, че пуска публично бета софтуер и то от изключителна важност. Става въпрос за усъвършенствания автопилот на марката, чийто бета статут изглежда е към своя край. Илон Мъск публично обяви, че версия 12 за пълно самоуправление ще излезе от статута на бета-версия и това ще доведе голяма промяна.

Мъск направи изявлението за системата автономното шофиране в Twitter в отговор на въпрос от Whole Cars Catalog, Интересното е, че въпросът бе за това дали ще видим FSD Beta 12 по-късно тази година. Мъск заяви кратко и ясно, че „Версия 12 няма да бъде бета, макар да не отговори точно на въпроса, който му бе зададен.

Това не е първият път, в който Мъск намеква колко близо може да е премахването на бета ектикета от продукта. Още през май тази година той разказа, че версия 11.4.1 има „значителни архитектурни подобрения“ и че „вероятно трябва да бъде версия 12.0“. Тогава той каза, че версия 12 е запазена за времето, когато FSD е напълно готов за пускане.

Очевидно това време е доста близко, но си струва да се отбележи, че Мъск не побърза да даде срокове. Същият акаунт, който инициира разговора, отговори на Мъск с въпроса: „Смятате ли, че ще стартира тази година, или през 2024 г.?“ Илон, от своя страна, не е отговорил до момента.

Поставете оценка:




Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар