Home » Мнения » Иван Краваев: БЕДНИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ и ти мълча и позволи да го избират това недоразумение на природата което те язди с 200 ,12 години!

Иван Краваев: БЕДНИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ и ти мълча и позволи да го избират това недоразумение на природата което те язди с 200 ,12 години!

Сподели новината

БЕДНИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ и ти мълча и позволи да го избират това недоразумение на природата което те язди с 200 12 години!Сигурно заслужаваме хала на който се намираме и „уважението“ и подигравките на целият цивилизован свят, който е чул или видял този индивид.

Жалкото е че се намират все още клакьори,които му се радват,ръкопляскат и гласуват за него.Явно към психиатричните диагнози освен „мълчанието на агнетата“трябва да се добави и „екстаза на овцете“.БОГ ДА ТЕ ПАЗИ БЕДНИ НАРОДЕ ..

Коментар: Иван Краваев/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената