Home » Наука и технологии » iPhone 15 може да върне любим цвят на феновете

iPhone 15 може да върне любим цвят на феновете

Сподели новината

Пускането на линията iPhone 15 на Apple наближава и слуховете започват да стават все по- конкретни .В последния такъв се споменават цветовете на iPhone 15, които ще се предлагат за бъдещите най-нови iPhone-и.

Отдавна се появиха данни, че тазгодишният ексклузивен Pro цвят ще бъде тъмночервен, а нова публикация в Weibo – допълнително потвърждава този слух, като твърди, че iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max наистина ще се предлагат в „малинов“ нюанс. Този тъмночервен нюанс „може да е малко по-светъл“ от цвета Deep Purple, който в момента се предлага в iPhone 14 Pro.

Съобщава се, че iPhone 15 и iPhone 15 Plus също ще получат своя собствена ексклузивна цветова опция. Същият източник от Weibo заявява, че Apple ще предложи двата телефона в зелен цвят, наподобяващ мента, описан като „близък до зеления цвят на iPhone 12 и iPhone 11“.

Поставете оценка:




2

Оценка 2 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар