Home » Свят » В Израел: Това са последните месеци на Путин

В Израел: Това са последните месеци на Путин

Сподели новината

Режимът на руския диктатор Владимир Путин изживява последните си месеци на агония след бунта на Пригожин. Дори пламенните привърженици на Путин вече разбират, че нищо не върви по план.

В ефира на „Канал 24“ израелският журналист Цви Зилбер предположи, че отправната точка за окончателния крах на режима на Путин ще бъде загубата на Кримския мост и още повече на окупирания Крим. Това ще бъде смъртоносен удар и дори пропагандният апарат на Кремъл няма да може да обясни това на населението.

Журналистът смята, че следващата стъпка ще бъде революция. "Освен това, руските войници в Украйна са деморализирани. Имам чувството, че сега те са в състояние на хаос и вече не изпълняват ничии заповеди", добави той, предаде агенция УНИАН.

„Има вероятност дори близкото обкръжение на руския диктатор да мисли за прекратяване на войната, отприщена срещу Украйна, и за директна смяна на царя. Моето субективно мнение е, че виждаме последните дни, може би седмици или месеци на този режим“, обобщи Цви Зилбер.

Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Олексий Данилов многократно е заявявал, че Русия е в очакване на колапса (на путинския режим) и е призовавал света да се подготви за това. Русия не успя да постигне нито една от целите си във войната срещу Украйна, а дори напротив – модернизира украинската армия и настрои целия свят срещу себе си.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар