Home » България » БСП иска референдум срещу джендър идеологията

БСП иска референдум срещу джендър идеологията

Сподели новината

БСП внася над 200 000 подписа за референдум срещу джендър идеологията, предаде БНТ.

„Събирахме подписи за референдум срещу джендър идеологията. Като учител и директор съм се сблъсквала с всякакви опити да се разбие системата на образованието. С провеждането на референдума искаме да заострим вниманието, включително и на родителите. Все повече сигнали има, че не се случват лицеприятни неща. Ние сме акцентирали върху прояви, стигнали до нас на опити да влязат в училищата всякакви НПО, за да се прокара джендър идеологията. Нашето усилие е да разкажем това на родителите и да не допуснем ограбването на душите на нашите деца“, заяви Ирена Анастасова от БСП.

„За три месеца инициативният комитет с подкрепата на БСП събра 208 269 подписа, които ще бъдат внесени в НС. Това е много голяма победа. Събудихме толкова съвести и родители, колкото не са събрали някои от партиите в НС“, заяви адв. Шейтанов.

„Съмнявам се, че биха допуснали и този референдум. Приеха закона за домашното насилие, в който се крие посегателство върху децата. Когато това евроатлантическо мнозинство приеме такъв закон и отхвърли един референдум за еврото, се съмнявам, че и тази референдум ще го приемат. Нашата грижа е да децата до 18 години. Това е нашата кауза“, заяви Корнелия Нинова.

Поставете оценка:




Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар