Home » България » Нови заместник-директори в ДАНС

Нови заместник-директори в ДАНС

Сподели новината

Депутатът от ПП-ДБ Петър Петров, който се отказа от това да бъде народен представител, бе назначен за зам.-председател на ДАНС, съобщава БиТиВи. По-рано днес НС гласува оставката му като народен представител.

Петър Петров има повече от 17 години опит като служител в службите за сигурност. В периода 2004 – 2008 г. е работил в Национална служба „Сигурност“ – МВР. След създаването на ДАНС той продължава кариерата си там. От 2013 г. до началото на 2022 г. е заемал редица ръководни длъжности в структурата на ДАНС.

Освен това за временен зам.-председател на агенцията бе назначен и Деньо Денев. Той ще заема поста до 29 август.

Поставете оценка:




2.6

Оценка 2.6 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар