Home » Наука и технологии » YouTube вече блокира потребителите, които хитруват

YouTube вече блокира потребителите, които хитруват

Сподели новината

В края на юни YouTube обяви официално, че ще следи по-строго потребителите си и техните действия, като ще обръща особено внимание на тези, които използват програми за блокиране на рекламите. Сега тези думи вече влязоха в действие и от платформата вече прекратяват гледането на видеа на тези потребители.

За това разбираме от ползватели на YouTube, които публикуваха снимки на съобщението което излиза при използването на така наречения adblocker. В съобщението се казва, че потребителя има право да изгледа само три видеа, тъй като използва програма за блокиране на рекламите.

От там нататък всеки може да избере дали да разреши показването на реклами като премахне допълнителния софтуер или вкара YouTube в списъка със сайтове, които да не се засичат. В същото време потребителите могат да изберат и използването на YouTube Premium, който в България струва 11 лева на месец и добавя още предимства.

Поставете оценка:




2.2

Оценка 2.2 от 58 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар