Home » България » Разследването на убийството на Алексей Петров продължава с разпит на свидетели

Разследването на убийството на Алексей Петров продължава с разпит на свидетели

Сподели новината

Продължава разследването на убийството на Алексей Петров. Полицията и прокуратурата работят по различни версии. И в днешния ден се разпитват различни свидетели, съобщи БНР.

До момента разследването сочи, че по Алексей Петров и жената, която е била с него, е стреляно с ловно оръжие. Най-вероятно става дума за карабина или ловен автомат, Източници, близки до случая, твърдят, че са използвани патрони, а не сачми.

Днес са разпитани десетки свидетели в рамките на разследването. Сред тях и няколко човека, които са били в района малко преди или след стрелбата. Изяснява се дали част от тях са чули или видели нещо подозрително в гористата местност, където Алексей Петров беше застрелян, а спътницата му сериозно ранена.

Версиите, по които се работи, са различни. Сред тях не се изключват икономически интереси или конфликти в миналото на убития. Изяснява се и колко човека са били наясно с обичайния маршрут на Алексей Петров.

Към момента разследващи смятат, че убиецът е един, като стрелбата е станала от неголямо разстояние.

Предстои да бъдат свалени и данните от камерите в района на Драгалевци, за да се види дали те могат да помогнат на разследването.

Все още Министерството на вътрешните работи и прокуратурата не дават много информация за насоките, по които работят по този случай.

Междувременно остава тежко състоянието на 48-годишната жена, която беше ранена при стрелбата по Алексей Петров. Тя е без опасност за живота и остава под лекарско наблюдение.

Поставете оценка:




1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар