Home » България » Важните новини във ФАКТИ на 21.08.2023 г.

Важните новини във ФАКТИ на 21.08.2023 г.

Сподели новината

„Политико“: „Лукойл“ хвърля огромна икономическа и политическа сянка върху България

Най-голямата руска частна петролна компания „Лукойл“ хвърля огромна икономическа и политическа сянка върху България. Но привилегированата енергийна компания е в опасност, защото дерогацията от петролните санкции на ЕС, с която се ползва нейният български клон изтича в края на следващата година. Това ще сложи край на уникалната и много печеливша дейност на компанията и изключително благоприятната ѝ позиция да снабдява своята огромна рафинерия „Нефтохим“ в черноморското пристанище Бургас със собствен евтин суров петрол.

Димитър Марковски: Алексей Петров предрече своя край, съобщаваше, че знае, че е следен

Убийството на Алексей Петров е поредното знаково покушение. Съществуват съмнения, че то ще остане в графата „неразкрити“.

Прокуратурата се провали с трясък и загуби делото срещу квесторите на фалиралата КТБ

Прокуратурата е загубила делото срещу бившите квестори на фалиралата КТБ Елена Костадинчев и Станислав Лютов. Това показа проверка на EURACTIV България в Софийския градски съд.

Откриха издирвания млад мъж от София

Откриха издирвания 21-годишен мъж от София, съобщиха от МВР.

Ивайло Стоянов е намерен в Казанлък жив и здрав, предава NOVA.

Припомняме, че той изчезна в събота, като за последно бе видян в столичния кв. „Овча купел”.

Делян Добрев: Правителството нарушава законите, за да пази финансовите интереси на „Лукойл“

Бензинът и дизелът са по-скъпи с всеки изминал ден. Какво прави Правителството?! Нищо!!! Всъщност нещо повече – нарушава законите в България, за да пази финансовите интереси на Лукойл. Това написа депутатът от ГЕРБ – СДС Делян Добрев във Фейсбук.

Майката на Алексей Петров не иска да живее без него

„Няма да преживея това, не мога да живея без детенцето ми. Как не го спасиха, как не оцеля…“ Това казва майката на покойния вече Алексей Петров – Диляна.

Поставете оценка:




Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар