Home » Мнения » Богомил Бонев: Борисов се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми

Богомил Бонев: Борисов се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми

Сподели новината
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Забавлявам се на селските вечеринки, които Борисов устройва на ПП/ДБ.
Тъкмо отрекат за връзки с Алексей Петров, и той ги опровергае. Защото всеки знае, че той никога не лъже.
За връзките наистина не лъже. Но се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми.
Петров го бил убедил да си преглътне егото и да се срещне с Кирил Петров, въпреки ареста. И това се разпространява от малоумниците от коалицията ГЕРБ/СДС. То СДС отдавна няма, но това е друга тема.

Това коментира на страницата си във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Ботев по повод последните събития от родния политически живот. Ето и още от публикацията на Бонев:

Не, Борисов, никакво его не си е преглътнал. Ще се спукаш от яд, че не можеш да мръднеш и си длъжен да си предадеш партията, спечелила изборите.
Но не заради Алексей Петров, който не може вече да те опровергае. А заради Галя от Посолството. И заради Магнитски. Това ти е вилката на дебелия врат.
И сега си в позицията на лъва, опънат от магарето.
То ти вика да мръднеш малко, да покажеш любов, а ти си викаш: „аз само ако мога малко да си мръдна главата…“.

Поставете оценка:




4.7

Оценка 4.7 от 27 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар