Home » Крими » Агресия в София: Мъж нападна служители на ЦГМ заради сложена на колата му скоба (ВИДЕО)

Агресия в София: Мъж нападна служители на ЦГМ заради сложена на колата му скоба (ВИДЕО)

Сподели новината

Шофьор атакува екип на „Градска мобилност” заради поставена скоба в столичния квартал „Лозенец”. Очевидец е публикувал кадри, на които се вижда как разгневеният потърпевш гони един от чиновниците и разпалено му обяснява какво е направил, разказват от Нова телевизия. Ситуацията прилича на улично родео. Предполага се, че разгневеният водач, който не е пуснал SMS за паркиране, атакува чиновниците, когато идват да им плати, за да му махнат скобата.

По думите на директора на дирекция „Паркиране и мобилност“ в ЦГМ Александър Георгиев не е имало никакво плащане за паркирания автомобил. Той призова, ако гражданин има претенции към поставянето на скоби, да подаде жалба, а не да агресира срещу служителите.

„Колегите са пуснали жалба. Полицейски екип е идвал на място”, посочи Георгиев, но уточни, че нападателят не е бил арестуван. Платил е глобата си и си е тръгнал.

Поставете оценка:




2.8

Оценка 2.8 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар