Home » Наука и технологии » Възглавница за сън на работното място

Възглавница за сън на работното място

Сподели новината

В търсене на идеалното решение за комфортен престой в офиса, японските инженери от Atex Co. представиха нов тип възглавница. Вдъхновен от преносимите масажни столове, този уникален аксесоар може да се постави на маса или бюро. При навеждане напред възглавницата осигурява опора за лицето и гърдите, без да оказва натиск върху ръцете.

Новият продукт се казва “Gogo no Makura” – Възглавница за дневен сън. Основната идея на творението е да се погрижи за тези, които предпочитат да подремват с глава на масата.

Изследванията показват, че този вид почивка може да причини напрежение в раменете и други части на тялото, което от своя страна може да доведе до изтръпване на ръцете.

Новата възглавница с размери 31 х 24 см идеално поддържа главата и останалите части на тялото. В центъра на възглавницата има дупка за лесно дишане и предотвратяване на следи по лицето. Ръцете лежат свободно на масата.

Възглавницата беше представена в платформа за групово финансиране и привлече вниманието на 490 инвеститора. Продажбите ще започнат на 15 октомври на цена от приблизително 55 евро.

Поставете оценка:




3.3

Оценка 3.3 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар