Home » Спорт » Какво се случва с Кареасо и Естрада?

Какво се случва с Кареасо и Естрада?

Сподели новината

Участието на двама от основните футболисти на ЦСКА – Майкъл Естрада и Марселино Кареасо, в двубоя срещу Левски остава под съмнение заради контузии, съобщиха за БТА от лагера на „червените“.

Мачът от 13-ия кръг на Първа лига ще се играе на 7 октомври (събота) от 14:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Двамата получиха травми и бяха заменени принудително през второто полувреме при победата на „армейците“ с 2:0 в гостуването на лидера Локомотив Пловдив снощи.

Естрада, който се отличи с гол и асистенция за успеха в Пловдив, се оплаква от проблем с коляното. Първоначалните изследвания показват, че то е стабилно, но лекарският щаб на отбора очаква резултатите от ядрено-магнитния резонанс, след които ще стане ясно дали играчът ще бъде на разположение на старши треньора Нестор Ел Маестро за мача в събота.

Марселино Кареасо пък пострада след удар с лакът в главата. Добрата новина за „червените“ е, че той няма комоцио, но пък все още чувства болки.

Футболистите на ЦСКА получиха почивка днес, а от утре подновяват подготовка за двубоя с Левски.

Поставете оценка:




5

Оценка 5 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар