Home » България » Контрера: Двете управляващи партии в момента ще си поделят властта в София, без значение кой ще е кмет

Контрера: Двете управляващи партии в момента ще си поделят властта в София, без значение кой ще е кмет

Сподели новината

Процесите в Близкия Изток няма да спрат. Насилието тепърва започва. Балканите също са буре с барут и ние много трябва да внимаваме какво се случва около нас. Това заяви кандидатът за кмет на столицата от ВМРО Карлос Контрера в студиото на „Денят ON AIR“.
Контрера коментира и кандидатите на „Продължаваме промяната – Демократична България“ и ГЕРБ – Васил Терзиев и Антон Хекимян. „За мен тези две кандидатури са две страни на една и съща монета. Те представляват еманацията на „сглобката“. Двете управляващи партии в момента ще си поделят властта в София, без значение кой ще е кметът. И на избирателите на ГЕРБ, и на ПП-ДБ се предлага един и същи продукт. Борисов ще успее да излъже ПП-ДБ, друг е въпросът те защо се хващат на това хоро“, заяви Контрера.
На въпроса дали ВМРО съжалява за някои решения, гласувани с ГЕРБ, Контрера отговори, че част от нещата, които са били предвидени в бюджета на столицата, не са били реализирани. „Например 2021 г. един доклад, който аз подготвих за пътна безопасност, имаше отпуснати средства, но направлението транспорт-образование не можаха да се разберат“, каза той в ефира на Bulgaria ON AIR.
Той засегна и проблема с дрогата около училищата. „Употребата на наркотици падна до 12-14 години. Това не се случва само около училищния двор. Учениците употребяват наркотици и вътре. Директори, учители, община, СДВР трябва да се координират. Засилване на патрулната дейност. Оперативната работа е много важна. Всеки от нас иска, когато неговото дете отива на училище, да бъде в безопасност“, каза Контрера.

Категоричен е, че ВМРО не смята да подкрепи нито Терзиев, нито Хекимян. „Ще гласувам за себе си“, заяви кандидатът на ВМРО.

Поставете оценка:




5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар