Home » Крими » „Не искам да го виждам“: Говори братът на убитата от дрогиран тираджия Стела

„Не искам да го виждам“: Говори братът на убитата от дрогиран тираджия Стела

Сподели новината

На 27 септември сутринта Стела Маринова и три нейни приятелки потеглили към София. Около 10:50 ч на магистрала „Тракия“ в района на Нова Загора. Колата им спукала гума и тя отбива в аварийната лента.

В момент, в който момичетата са застанали едно до друго зад колата, върху тях връхлита ТИР. Стела издъхва на място, а две от приятелките са тежко ранени. Шофьорът се оказва дрогиран.

„Промени ни се живота, обърна се наопаки. С 21 фиша, дрогиран шофьор. Стела вече между нас“, каза нейният брат Георги пред NOVA.

„Настояваме за промяна на законодателството. Виновникът да си получи заслуженото. Тези от 5 до 15 години, които са по закон са нереални за отнет човешки живот“, допълни той. „Нищо не може да върне Стела. Не знам дали изобщо мога да погледна този шофьор. Не искам да го виждам“, допълни той,

„Винаги съм се афектирала от пътуванията. Все повече има отнети животи на пътя заради пияни и надрусани шофьори. Всеки път се моля да пристигнем живи и здрави“, каза Вияна, приятел на Стела.

В 17.30 близки и приятели на Стела Маринова се събират пред Съдебната палата в Бургас с искане за по-голямо наказание за шофьора.

ОЩЕ: Обещаха нови лаборатории за по-бързо изследване на алкохол и наркотици в кръвта

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар