Home » Крими » Старци-разбойници: Хванаха двама дядовци да крадат в магазини в Монтанско

Старци-разбойници: Хванаха двама дядовци да крадат в магазини в Монтанско

Сподели новината

Двама възрастни мъже на 85 и 78 години от Лом и Монтана са били установени вчера да крадат в магазини за хранителни стоки, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

По сигнал на управител на магазин в Лом полицаи започнали разследване на кражби от търговския обект и установили, че в три последователни дни крадец на 85 години е задигал различни стоки от магазина. При разпит той е признал за кражбите и е възстановил на магазина стойността на откраднатите неща. По случая е заведена преписка.

След получен сигнал на 112 от жена на 68 години от Монтана, полицията започнала разследване на кражба на портмоне със 720 лева в него и лични документи, станала в хипермаркет в квартал „Младост“ в града. За няколко часа бил установен крадеца – мъж на 78 години от село Доктор Йосифово в община Монтана. Откраднатото портмоне с паричната сума и документите са върнати на собственичката. По случая е заведена преписка.

От полицейската дирекция съобщиха за БТА, че подобни кражби, извършвани от възрастни хора, са рядкост, но се случват в региона.

Поставете оценка:




4

Оценка 4 от 10 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар