Home » Спорт » Бивш национал на Италия: Разочарован съм от това футболно поколение

Бивш национал на Италия: Разочарован съм от това футболно поколение

Сподели новината

Спечелилият десет трофея в италианския футбол Анджело Ди Ливио също взе отношение по скандала с нелегални залози, който набира сила на Апенините. Някогашният играч на Ювентус, Фиорентина и италианския национален отбор беше известен с огромната си работоспособност и себераздаване.

„Хазарт? Наистина съм разочарован от това поколение. Жалко ми е за тези момчетата, но те няма с какво да се оправдаят. Това определено не е ОК. Те трябва да осъзнаят, че са професионалисти, които са част от един страхотен спорт и освен това им се плаща добре”, заяви Ди Ливио.

Той вече е на 57 години след отказването си от футбола работеше като треньор в школата на родния си клуб Рома.

Поставете оценка:




4

Оценка 4 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар