Home » Крими » Мащабна операция, съпроводена с множество арести се реализира във Варна и областта

Мащабна операция, съпроводена с множество арести се реализира във Варна и областта

Сподели новината

Вчера, на територията на ОДМВР – Варна бе проведена специализирана полицейска акция по престъпления против политическите права на гражданите и противодействие на битовата престъпност. В резултат на операцията са задържани 33 лица, разкрити са 16 престъпления, издирени са 6 лица, 2 от които с Европейска заповед за арест от Германия.

Задържан е мъж на 59 години, известен на МВР от с. Попович, в момент на предлагане за осигуряване на лица, които да упражнят правото си на глас, за различни политически партии, срещу заплащане. Иззети са и списъци с имена на хора.

Оперативните служители разкриха и склад за търговия с парфюми, носещи защитени чужди търговски марки. Те са били подготвени за износ в чужбина. Задържан за 24 часа е мъжът – организирал транспорта на фалшивата козметика – 42 – годишен, известен на органите на реда. Иззети са над 13 000 парфюма.

Поставете оценка:




3.9

Оценка 3.9 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар