Home » Новини » Русия и Украйна отново преговарят за мир

Русия и Украйна отново преговарят за мир

Сподели новината

Михайло Подоляк, който е един от представителите на Украйна в руско-украинските мирни преговори и съветник на ръководителя на украинската президентска канцелария, потвърди, че преговорите с руската делегация ще продължат днес.

„Да, разбира се – утре сутрин. Това ще е следващият кръг. Преди това се работеше изключително интензивно в работните подгрупи“, заяви той пред украинското издание „Страна“.

Първият кръг от диалога между Русия и Украйна се проведе на 28 февруари в Гомелския регион на Беларус, като делегациите разговаряха в продължение на пет часа. След това страните се срещнаха на 3 март в Беловежки район и на 7 март в Брестка област. На 10 март министрите на външните работи на Русия и Украйна Сергей Лавров и Дмитро Кулеба проведоха консултации в рамките на дипломатически форум в турския град Анталия. Понастоящем преговарящите продължават да общуват чрез видеовръзка.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар