Home » България » Силвия Петкова: Прокуратурата действа като адвокат на Борисов

Силвия Петкова: Прокуратурата действа като адвокат на Борисов

Сподели новината

Не можем да кажем дали има основание за повдигане на обвинение на бившия премиер Бойко Борисов, защото спрямо всяко досъдебно производство има следствена тайна“, това обясни в „Твоят ден“ адвокат Силвия Петкова. Според нея прокуратурата в момента изнася данни, които я правят по-скоро адвокат на обвиняемите.

„Прокуратурата каза, че са налице данни, които възпрепятстват възможността за разпит на Божков, защото той се намира извън страната. Но НПК дава възможност да бъдат разпитвани свидетели извън страната. Единствената пречка е нежеланието на прокуратурата да извърши такъв разпит“, категорична е адвокат Петкова.

Поставете оценка:

4.4

Оценка 4.4 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар