Home » България » Тежка авария спря парното и топлата вода в Русе

Тежка авария спря парното и топлата вода в Русе

Сподели новината

Авария остави Русе без парно и топла вода. И този път проблемът е в един от топлоизточниците на ТЕЦ-а, съобщиха от дружеството за БНТ. Това е поредната повреда за този сезон.

Топлоподаването в Русе е спряно от тази сутрин. Проблемът е заради пробив в един от котлите на Топлофикация. Съоръжението е на 40 години и често аварира, обясни директорът Севдалин Желев.

Въпреки по-високите температури през последните дни, абонатите на Топлофикация, които са 19 000 недоволстват, че отново се налага да стоят на студено и без топла вода.

От Топлофикация-Русе обясниха, че вече работят по отстраняване на проблема и се надяват топлоподаването да бъде напълно възстановено утре. А планираното централно изключване на парното в Русе е предвидено за края на април.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар