Home » Спорт » Градев: БФС отново хвърля прах в очите на клубовете! Не им вярвайте!

Градев: БФС отново хвърля прах в очите на клубовете! Не им вярвайте!

Сподели новината

„БФС отново хвърля прах в очите на клубовете! Разиграват театрална пиеска от страх за наивници! Не им вярвайте!“. Това написа в личния си профил адвокатът по спортно право Георги Градев, който е част от щаба на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов.

Ето какво още пише Градев:

„Вече стана ясно, че свикването на ИК на 23 март не е направено съобразно Устава на БФС. Така, решенията на ИК да изключи 104 клуба са незаконосъобразни и лесно ще бъдат отменени от конгреса или съда (ако се наложи).

За да замажат гафа си и тресящи се от страх от разразилата се вълна на недоволство в цяла България, велможите в БФС започнаха да метат кафявото след себе си. Видиш ли, щели да върнат клубовете в първенствата, но не казват дали ще им възстановят членството в БФС (т.е. правото на глас на конгреса).

Няма процедура, по която един клуб да бъде понижен от редови член във временен член (т.е. без право на глас в конгреса). Това отново са някакви чутовни глупости на отиващите си управленци на БФС, които само се чудят как да спасят кожите си в този момент.

Не им давайте да ви водят за носа! Искайте потвърждение, че сте възстановени като пълноправни членове на съюза от ИК, а не от Боби Попов! Борба докрай с поробителите на българския футбол!“.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар