Home » Свят » Виктор Букаревич: До 2 седмици Путин затваря границите

Виктор Букаревич: До 2 седмици Путин затваря границите

Сподели новината

Не вярвам на нито една дума на Владимир Путин. И сега е ясно – мобилизират всички, независимо от обявената "частична" мобилизация.

Никой не я изпълнява. Хващат всички хора – здрави ли са, студенти ли са, имат ли деца – няма значение. Арестуваните от протестите срещу решението получиха призовки. Там са повечето студенти и хора, които уж нямат задължение за мобилизация.

Посланието е “Не излизайте да протестирате, защото ще сте първи на фронта”. Хората бягат, докъдето могат, докато границите са отворени. Сигурен съм, че до максимум 1-2 седмици границите ще бъдат затворени.

Това заяви пред bTV руснакът Виктор Букаревич, собственик на веригата магазини “Берьозка”.

“Путин е безумен. Не можеш да построиш логика в действията му. Мотивацията му е да спаси собствения си живот. Наясно са всички, че планът му беше глупост и войната му е загубена. Лъжеха себе си, повярваха си, че всичко е добре.

Вместо да признаят грешката си, да изтеглят войската си, да прекратят убийствата, обявиха мобилизация. Путин продължава да вярва, че това му дава възможност да спечели. Абсолютно на всички е ясно, че не е така и няма как да стане. Дори милион да мобилизираш – те не могат, не искат. Как можеш да спечелиш с такава армия?”, заяви Букаревич.

Той заяви, че очаква да се засилват настроенията срещу самия Путин в Русия.

"Постоянно ни лъжат, че всичко е наред, че няма проблем. Първите на фронта няма да се върнат живи. Всички имат семейства", посочи още Букаревич.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар