Home » България » Бойко Борисов: С извършващите незаконни арести няма да дебатирам

Бойко Борисов: С извършващите незаконни арести няма да дебатирам

Сподели новината

Господа Петков и Василев, как си представяте да дебатирам с Вас, които поръчахте и организирахте незаконния ми арест?! Потвърден като незаконен на две съдебни инстанции. Бих дебатирал с всеки гражданин, спазващ законите и Конституцията на страната. Нито Вие г-н Петков, нито Вие г-н Василев, отговаряте на този профил. Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото! Така може би няма да се класирате и втори. Живеем в демократична държава, в която нас, гражданите, не ни е страх!

Това написа в профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод отправената от Петков и Василев покана за лидерски дебат преди предсрочните избори на 2 октомври.

Съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев оправиха официална покана към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на партията по негов избор за публичен предизборен дебат на неутрална локация най-късно до четвъртък вечерта.

„Тези въпроси са важни за всички български граждани, а ние сме задължени да дадем отговорите“, посочват от „Продължаваме промяната“ (ПП) в писмото, изпратено до централата на ГЕРБ и лидера на тази партия.

В него съпредседателите на ПП казват, че на 2-ри октомври България „ще направи исторически избор – да се върне назад към провалената политика на прехода или да изгради променена България“. За тях е важно лидерите, които носят отговорност, да бъдат част от този дебат.

„Ако Вие откажете участие, г-н Борисов, лидерски дебат няма да има, защото е ясно, че именно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, независимо дали ще бъдете отново министър-председател или не. Призоваваме Ви да не Ви е страх, г-н Борисов!“, пишат Кирил Петков и Асен Василев.

Поставете оценка:

3.9

Оценка 3.9 от 18 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар