Home » Любопитно » Мари на Гала показа секси форми в бански с деколте до пъпа – направо отвя конкуренцията (Снимки):

Мари на Гала показа секси форми в бански с деколте до пъпа – направо отвя конкуренцията (Снимки):

Сподели новината

Младата инфлуенсърка Мари Будева , която все още си остава по-известна като дъщерята на Гала, отново нажежи социалните мрежи със секси кадър . Както е известно, инфлуенсърите печелят от умението си да продават добре стоките на различни марки, а Мари го може по-добре от всички. Най-прясното доказателство е тази снимка по бански с изрязано деколте , което веднага прикова вниманието на последователите й.

„Така, така….

като не става с акъл става с цици и дупе. Стар изпитан метод“ и „Щръкнали зрънца се виждат на първо място“ – са само част от коментарите под снимката.

Дъщерята на Гала не оставя нищо на въображението, гърдите й се виждат в детайли. Гала също не се притеснява от тялото си и в последно време не е рядкост да се пусне по прозрачни и провокативни тоалети. 

А кратка справка в сайта на фирмата-производител на красивата дрешка сочи, че всеки желаещ може да си го закупи за 130 лв.

За жената

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената