Home » Мнения » БОЕЦ недоволни от развитието на събитията с Тома Биков

БОЕЦ недоволни от развитието на събитията с Тома Биков

Сподели новината

СЕРИОЗНО ЛИ? Тома Биков ще е председател на Комисията по културата и медиите в Парламента? Вие сериозно ли? За културата и за медиите? И за двете ли? Този политически ренегат и патологичен лъжец?

 
Този, който обвини едни от най-реномираните европейски медии Die Welt, DW, Der Spiegel , The Independent, Euronews, The Guardian, The Brussels Times и др., че им се плаща, за да отразяват протестите от миналата година срещу Борисов, та се наложи последните да му отговарят лично и подобаващо?


Този, който посочи, че от БОЕЦ и от Биволъ сме „наели“ една страница в испанския „Ел Периодико“, за да отразим скандала за къщата в Барселона и сме заработвали за Цветан Василев с цел да създадем хаос и мътилка, да дестабилизираме държавата? Та като дойде време да отговаря пред съда посочи, че всъщност не твърди това да е истина, а казаното от него било просто „широко тиражирана в обществото информация“, „всеобщо обществено мнение“ и му станало достояние от „медийното пространство“, позовавайки се на ПИК, politika.bg, monitor, kanal3, Blitz и tribune.bg.


Преди дни загубихме делото срещу Тома Биков на първа инстанция. В едно решение с нелогични мотиви, лишени от всякакъв смисъл, съдът (СРС, 38 състав, съдия Владимир Кънев, гр.д. 50274/2020г.) приема, че юридическо лице, като БОЕЦ, не би могло да търпи вреди от изявленията на Тома Биков, защото подобна хипотеза не била законово уредено, а и нямало критерий как да определи размера на обезщетението. Ами критерият е един – колкото са по-гнусни и кафяви лъжите и клеветите, толкова е по-голямо обезщетението! В същото време има дългогодишна и постоянна съдебна практика, която дава право на юридически лица да търсят отговорност на всякакви гнусомети за изречените лъжи, клевети и обиди. БОЕЦ обжалваме съдебното решение на втора инстанция, нищо не е свършило. Тепърва започва. Битката за справедливост е дълга и тежка и трябва да се води на всички фронтове. А иначе Биков си е на точното място. В държавата на мафията, в държавата на мутрата Борисов, кой друг да е начело на „медиите и културата“, там му е мястото.Както и на Пеевски – шеф на ДАНС. 

Честито, българи!

БОЕЦ

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената