Home » Мнения » Г-н Трифонов, грешката е факт. Недоверието към Вас – също

Г-н Трифонов, грешката е факт. Недоверието към Вас – също

Сподели новината

Невиждана помия се изсипала срещу Николай Василев, заплака поредният Facebook аватар – Слави Трифонов, спечелил изборите на 11 юли. Василев бил експерт, но това нямало, видиш ли, никакво значение, защото бил нарочен от медии и политици за проводник на ДПС и тъй нататък. А това не отговаряло никак на истината. Трудно ми е да го повярвам.

Сега Трифонов оттеглял кандидатурата на един „достоен човек“ и щял да предложи нов премиер. Вероятно по-достоен, по-приемлив. Сакън.


Грешката обаче, господин Трифонов, е факт. Недоверието към Вас – също. Издънихте се. Толкова. От този момент нататък, каквото и да предложите, въпросите ще висят – кой го спусна, защо го спусна, каква е уловката, какви са истинските намерения, какви обещания са дадени и на кого.


А колкото до нуждата от това всичко да се случва публично – напълно подкрепям. Само че, господин Трифонов, нито го очаквах от Борисов, нито го очаквам от Вас. Действията, уви, говорят по-силно от постовете във Facebook. А те не работят за публичността, а за увеличаване на димната завеса.

Джесика Вълчева

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената