Home » Мнения » Демокрация с вождове няма!

Демокрация с вождове няма!

Сподели новината

Демокрация с вождове няма – не съществува такава. Объркали са века, освен континента на който живеят ! Дали не им приличаме на МПС – та, за да следва от някъде да ни управляват ? Защо не управляват личните си домове, мутресите си, личните си МПС-та ? Може да управляваш нещо на което си собственик. Ние не сме нечия собственост – още повече тяхна . Аз предлагам на тези които гласуват за престъпници, крадци, мутри, тикви, курита, радеФци, славчовци, ристьовци, вождове, господари, сатрапи, месии, лидери, водачи, спасители – само за тях да важат фалшивите им престъпни закони. А за всички нас останалите да нямат правна стойност ! Избирателните списъци са поименни. Тоест лесно приложимо. И не….. вие не сте мнозинство – малцинство сте ! Малцинство гласуващи за вождове и сатрапи. При цялата условност от манипулации и мъртви души : гроб 11% от имащите право на глас, 11% итн, 7% бсп, 5.5 % дпс, 6 % дб, имв 2.4 % , или казано тази власт освен престъпна е и нелегитимна в своя генезис ! Държавен служител произлиза от ,,служба“, ..служа „, ,,слуга“, а не от ,,Господар“в каквито се превръщат на практика и дефакто на втория ден. Една шайка от мутри решават еднолично как да живеят всички останали ? Що е то ? Престъпни паразити не изкарали 2 лв по стопански начин извън държавното им престъпно паразитиране обясняват по цел ден на тези които ги вадят …колко от техните пари щели да им дадат ? Що е то ? Всъщност някой сеща ли се за един закон в полза на хората за 30 години ? Ако се сеща да сподели ? Което изначално обезсмисля понятието за ,,закон“. Нещо повече, всички закони са срещу хората и в една единствена полза – на личните им офшорни сметки, и бездънна патологична алчност съчетана с нощни шкафчета. 
      ⁠
       Електронни референдуми + Изпълнителна агенция която да превежда в сила волята и желанията на собствениците – гражданите. Всичко извън това е антипод на общество, Държава, демокрация. Демокрация с вождове няма – не съществува такава. Тази символична представителност е имала някакъв символичен смисъл преди век, когато е нямало такава електронна свързаност между хората. Посредниците са излишни. 


       Това е единствения вариант в които личния интерес е изключен освен невъзможен. Колкото едноличния човешки фактор е по ограничен, толкова презастраховката от към злоупотреби е по голяма.

Коментар: Жоро Росинов/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената