Home » Мнения » Десислава Атанасова: Целта на ГЕРБ е повече доверие в българските граждани и естествено победа

Десислава Атанасова: Целта на ГЕРБ е повече доверие в българските граждани и естествено победа

Сподели новината

Днес в парламента председателят на ПГ ГЕРБ Десислава Атанасова заяви, че с участието си на изборите целта на ГЕРБ винаги е била повече доверие от българските граждани и естествено победа.

Според Атанасова търпението на българите ще се изчерпа, защото искат стабилност и сигурност, а всички други, които са се обявили за тяхна алтернатива не са в състояние да поемат отговорност, пропилявайки и двете си възможности – през април и юли.

„Единствено до този момент ГЕРБ е доказала, че може да осигури сигурност“ добавя тя.

Председателят на ПГ ГЕРБ визира идеята за правителство до пролетта за „налудничева“, защото редовен кабинет се избира за 4-годишен мандат, а не с други срокове.

„На България е нужно редовно правителство, което да взима решения и да носи отговорност. Предстоят кризи. Видя се, че служебното правителство не може да ги управлява. Служебното правителство не е добре да прави и бюджет за следващата година, защото след това не е ясно нито как ще се харчат средствата, нито кой ще носи отговорност. Не е ясно и дали българските граждани искат служебно правителство назначено от президента да управлява страната“ добави в заключение Атанасова.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената