Home » България » Жанет Иванова: „Аз съм прост и вие сте прости, така, че ще се разбираме“

Жанет Иванова: „Аз съм прост и вие сте прости, така, че ще се разбираме“

Сподели новината

Трябва да се спре вече спора в страната
за министър Кирил Петков!

Той многократно предупреди, че няма страшно и да бъде сменен, важното е докато работи да направи колкото се може повече добро за държавата като министър.


Президент Радев и премиер Янев могат да посочат днес друг човек на неговото място, а Петков да му бъде консултант, но без държавно заплащане за тази услуга.
Нали той е успешен бизнесмен и не е останал на едната ти държавна заплата и то почти нищожна спрямо печалбите му от бизнеса?


Помощ на държавата се дава кой както може – бедният с ума си, но трябва и да яде, трябва труда да му в полза на държавата и обществото да се заплати от държавните пари.
Богатият и той с ума си може да помага на държавата, но трябва сам да се изхранва, от богатството си.

Стига сте плашили престъпници от ГЕРБ , че мин. Петков нарушил Конституцията, стига!
Важното е какво разкри за състоянието на българската икономика, която вие му оставихте в наследство управлявайки я 11 години еднолично.

Чие престъпление е по-голямо, неговото или вашето?
При това той не е станал министър нелегално и като чужд гражданин с чужд паспорт, българин си е и ако временно е живял в друга държава, то кръвта във вените му не се е променила, не е оцветена с чужд трибагреник.


Просто е учил и работил другаде, даокато вие, мафиоти от СДС, БСП, ДПС, НДСВ и ГЕРБ ограбвахте държавата, народа и шанса на такива българи като него да живеят, учат и работят в родината си.

Кой ще поеме вината, че той не е останал да живее в България, да следва висшето си образование в страна, в която има 55 висши учебни заведения?
Той ли, младият българин Петков ли е виновен, че избра други да го обучават, да получи едно наистина добро образование и професионална кариера, а не това, което сега е в България – полуграмотни излизат от завършилите 7 клас, 12 клас, 4 курс в университетите.

Виновни са всички партии на прехода, че съсипаха три поколения български граждани, разрушиха устоите на държавата и държавността, изгониха народа от страната му, където са се родили и живяли предците му, а на някои граждани родове са над 300 годишни.

Никога в историята на страната един министър не е казал за народа си „Аз съм прост и вие сте прости, така, че ще се разбираме“.
Каза ли това Министър Петков, г-жо Десислава Атаносова?
Каза ли мин. Петков за Ива Митева, че е проста кърджалийска пу*ка?


Погледнете се, вие, които сега критикувате министъра избран от премиер Стефан Янев.
Стефан Янев да е обидил журналистите на „МИСИРКИ“?

Жанет Иванова,фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената