Home » Мнения » Тази престъпна история няма да има край, до самият ни край като нация и Държава

Тази престъпна история няма да има край, до самият ни край като нация и Държава

Сподели новината

Докато залагате на вождове а не на модели – тази престъпна история няма да има край, до самият ни край като нация и Държава. Всички световни статистики са категорични по този въпрос – въпрос на късо време. 
     
       На самите референдуми може да се копират буквално, и дословно цели закони от Държави които са етикет за нас от към справедливост, и икономическа свобода за развитие – стандарт на живот. Или казано да внесем изборно най хубавото от целият ни познат свят именно тук . И тук съответно да стане най хубавото място за живот от към справедливост и икономическа свобода за развитие – стандарт на живот. Цели закони в цялост и пълнота – без побългаряване. Например закона здравеопазване на Франция, или защо не на Испания с ДА/НЕ. Закона за пътища на Германия с ДА/НЕ. Закона за енергетика на Белгия където има 200 доставчици на ток с ДА/НЕ, или защо не на Испания където няма частни доставчици на ток с ДА/НЕ. НК на Америка където дават по 400 годишни присъди с ДА/НЕ, или защо не на Китай където държавни крадци ги отвеждат публично на стадиона… Дали мислите, че някой ще открадне и стотинка след като знае какво ще последва. В цял свят има крадци и престъпници, техния брой е ограничен именно от последствията, наказанията. Търговския закон на Англия с ДА/НЕ и т.н, и т.н. Въпрос на истинско обществено обсъждане и гласуване на референдуми. За месеци няма да си познаете Държавата, и градовете. Тези парламенти, общински съвети, кмЯтове, областни управители, и един куп престъпници още, са имали някакъв символичен смисъл за представителност в миналия век, когато е нямало интернет, и електронна свързаност между хората. Днес можеш да гласуваш 200 пъти през телефона си за 200 секунди време = 3 минути, и 20 секунди време. В този вариант личния интерес освен изключен, е и невъзможен. Никога не можеш да заблудиш едно общество в мнозинството му, кое за него е добро, и кое не.
       Референдумите в Трън, Катуница, Добруджа колкото и дефицитни са достатъчно самопоказателни в това отношение.

Коментар: Красимир Димитров/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената