Home » Мнения » Хаджигенов: Полицейското насилие е огромен проблем

Хаджигенов: Полицейското насилие е огромен проблем

Сподели новината

Заместник-председателят на ИБГНИ Николай Хаджигенов направи изявление в сутрешния блок на БНТ. В студиото адвокат Хаджигенов заяви, че полицейското насилие е огромен проблем, а прокуратурата не само прикрива извършителите, а и повдига обвнение на пострадалите.

Хаджигенов се противопостави на теорията на ГЕРБ, че записите от полицейското насилие излизат едва сега, защото са били в НСО, според адвоката това, че до Министерския съвет се извършва престъпление не касае НСО по никакъв начин.

Той определя полицейското насилие като насилие изпълнено с изтезание и гавра, а като предупреждение добавя „полицейското насилие е само пикът и ако не го спрем, някой ще умре накрая“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената