Home » България » Антон Станков: Бойко Рашков си мери думите

Антон Станков: Бойко Рашков си мери думите

Сподели новината

„Ние работихме заедно /б.р.с Бойко Рашков/ в първото издание на Бюрото за СРС-та. Знам, че като всеки един юрист внимателно си мери думите. Така че трябва внимателно да чуем какво казва той”.

Това заяви бившият министър на правосъдието Антон Станков по повод скандала с подслушването на политици.

„Ако се окаже, че тези подслушвания са били използвани извън тези цели, определено може да се говори за сериозни нарушения. Рашков не се поколеба да нарече някои хора престъпници по повод на тези подслушвания. Предполагам е имал нещо конкретно предвид”, допълни бившият правосъден министър.

По думите му силовият министър е възложил събирането на доказателства по случая, а не търси подходящ политически момент за обявяването на списъка с подслушваните лица.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената