Home » България » Асен Василев няма да остане служебен министър на финансите

Асен Василев няма да остане служебен министър на финансите

Сподели новината

Церемонията по предаването ще се проведе в Министерството на финансите от министър Асен Василев на новия служебен министър на финансите. Двамата ще правят изявления пред медиите. Това стана ясно в прессъобщение на институцията, цитирано от БНТ.

Това на практика означава, че Асен Василев няма да бъде министър в следващото служебно правителство. Очаква се утре сутринта президентът Румен Радев да разкрие състава на новото служебно правителство.

Стефан Янев заяви пред репортери, че очаква да остане на поста премиер. Има и спекулации, че икономическият министър Кирил Петков също ще бъде сменен, а самият той написа във Facebook: „Благодаря на целия екип в Министерството на икономиката за добре свършената работа“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената