Home » България » Балабанов: Трифонов ли бяга от отговорност или Борисов, който драпа за имунитет?

Балабанов: Трифонов ли бяга от отговорност или Борисов, който драпа за имунитет?

Сподели новината

Слави Трифонов ли бяга от отговорност или Бойко Борисов, който драпа за първо място в листите за кандидат-депутати, за да има имунитет?

Повечето хора в листите им са бъдещи обвиняеми. Това каза пред „Евроком“ журналистът и депутат в 45-тото Народно събрание от ПП „Има такъв народ“ Станислав Балабанов.

„За да се подпише американският президент под санкциите срещу България, направете си сметка колко задълбочен анализ се е правил върху отделните личности.

И вие, и аз сме убедени кой е политическият лидер. Той не е назован по-скоро заради дипломатическите отношения между двете страни, но всички ние знаем кой е. Защото един от обвиняемите Васил Божков показваше СМС-и, зависимости и комуникация с бившия финансов министър Владислав Горанов“, коментира още той.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената