Home » България » Велислав Минеков за министерството на културата: Мъчително е! Разходка в тор! Серия от нещастия

Велислав Минеков за министерството на културата: Мъчително е! Разходка в тор! Серия от нещастия

Сподели новината

Това е разходка в тор. Наистина е много мъчително, защото това което предполагах се удвои и утрои! Серия от нещастия! От една страна нещастието, че там нищо не се е правило от години. От друга стана е нещастието от мизерията на всички, които са под шапката на министерството. Това е закономерна мизерия.

Виждам всякакви варианти на посегателство върху министерството. Служителите са най-ниско заплатените от всички министерства. Всичко е мрак. Това министерство не е означавало нищо за това министерство, каза още той пред ТВ 7/8.

Каква култура? Къде да пробие тя сред еднокнижни управници, които ни държаха толкова години? Те не са стъпвали в опера, театър, не са били и на погребение. Премиер, министър, не са били забелязвани никъде на културни събития, категоричен бе служебният министър.


Той коментира и положението с театрите: Аз обясних на събралите се колеги от театрите каква беше идеята. Тя бе ми подхвърлена от техен именит колега с цел да ги провокирам и да дойдат възможно най-много, обясни той.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената