Home » България » Волгин: ИТН вече победи ГЕРБ

Волгин: ИТН вече победи ГЕРБ

Сподели новината

Слави Трифонов проговори в първото си интервю пред Българското национално радио. В предаването „Политически некоректно“ лидерът на „Има такъв народ“ обяви, че ще отговори след изборите на въпроса дали иска да бъде премиер.

Пред Петър Волгин той разкри и политическите си убеждения като се определи за десен консерватор, чиято амбиция е „направеното от ГЕРБ да бъде изчегъртано“.

Запитан дали с това интервю Слави Трифонов направи заявка за мястото на ГЕРБ в българската политика, Петър Волгин коментира: „Мисля, че с това интервю направи поредната крачка в тази насока, защото няма смисъл да правиш такъв проект, ако просто искаш да бъдеш някакъв тип брокер, някакъв разпределител, нещо да зависи от теб частично”.

Според Волгин Трифонов не е изненадан от успеха на „Има такъв народ“, а той и хората в партията много добре знаят какво искат и те се явяват на избори, за да спечелят.

Журналистът вярва, че всеки може да се занимава с политика, като няма голямо значение какво си завършил, а е нужно да имаш усет за политика, пример за това е и премиерът Бойко Борисов.

„Моята прогноза, е че тази партия ще спечели предсрочните избори, ако успее да убеди болшинството от анти-ГЕРБ електората, че си заслужава да заложат основно на нея“, убеден е Волгин.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената