Home » България » Георги Марков: Цветанов си отиде заради 1 тоалетна, а Рашков стои с 12

Георги Марков: Цветанов си отиде заради 1 тоалетна, а Рашков стои с 12

Сподели новината

Цецо, който уважавам и е с три деца, даде два апартамента за един и си отиде от ГЕРБ заради една тоалетна. Ако Рашков бе в ГЕРБ с 12 тоалетни, Бойко щеше да го изгони и от София, а Цецо би го приел за имотен светец.

Радев и Слави си траят за техния министър – колкото тоалетни, толкова. Каквото – такова. Статукво, какво да правиш!

Иванчо ми звъни да ми припомни, че при Цецо ставало дума за един асансьор, а не за тоалетни. Скарах му се, че на Рашков асансьорите още не са ги броили.

Партизаните на Сорос и техните медии чакат да им кажат дали да ги броят. Кой казва ли? Ами, казва се Гералд Кнаус. Според унгарските медии Сорос му е възложил да се занимава с либералните медии в Европа.

Партизаните на Сорос от ДСБ, чрез своя председател, публично съжалиха, че Бойко Рашков не е станал в края на 90-те главен прокурор. Те от край време си обичат богатите хора.

Георги Марков/ фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената