Home » България » Димитър Бербатов към столични клубове: Живеете в модерно робство

Димитър Бербатов към столични клубове: Живеете в модерно робство

Сподели новината

”Живеем в модерно робство” и е нужда промяна, за да тръгне футболът ни нагоре. Това заяви голмайстор номер 1 в историята на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов в София.

Сред по-познатите лица във ВИП ложата на сектор „А“ на „Българска армия“ бяха изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков, бившият футболист на „Левски“ Станислав Ангелов, мениджърът Николай Жейнов и спортният директор на „Септември“ София Кристиян Добрев.

Към екипа на Бербатов вече се присъедини и неговият бивш съотборник в националния отбор и добър приятел Мартин Петров. На срещата, продължила близо 2 часа, Бербатов не пропусна да благодари и на хората, които не присъстваха. Той изрази мнение, че тези, които не са дошли вероятно са получили обаждане да не идват и да не подписват документи, защото „са свършени, ако го направят“.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената