Home » България » Ива Митева ще се кандидатира за депутат от гражданската квота на ИТН

Ива Митева ще се кандидатира за депутат от гражданската квота на ИТН

Сподели новината

Председателят на 46 -ото Народно събрание Ива Митева обяви, че пак ще се кандидатира за депутат от листата на „Има такъв народ“, но не като член на партията, а от гражданската квота.

„Да, аз имах колебания да се занимавам с политика, наистина не е лесно. Наистина отстрани нещата изглеждат много различни, но ми се струва, че съм длъжна поне да опитам за последен път. Защото аз винаги съм казвала, че народните представители трябва да имат може би два-три мандата, ако са пълни особено и да приключат“, заяви Митева, цитирана от БНР.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената