Home » България » ”Инструментът в ръцете на Господ” отиде на църква

”Инструментът в ръцете на Господ” отиде на църква

Сподели новината

Главният прокурор Иван Гешев започна да пали свещи по примера на бившия премиер Бойко Борисов. В свое интервю за ”Епицентър” в началото на мандата си обвинител номер 1 заяви, че се чувства ”инструмент в ръцете на Господ”. Обществото остана силно озадачено от факта, че точно днес, при посещение на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши, Гешев реши да влезе в църква и да се помоли.

Ивaн Гeшeв e нa пoceщeниe в Aпeлaтивнa, Oĸpъжнa и Paйoннa пpoĸypaтypa – Beлиĸo Tъpнoвo. Taм e paзгoвapял c пpoĸypopи, cлeдoвaтeли и cъдeбни cлyжитeли, cъoбщи пpeccлyжбaтa нa пpoĸypaтypaтa.

Магистратите са коментирали и предизвикателствата пред прокуратурата през настоящата година.

От пресслужбата предават и че Гешев е запалил свещ във великотърновска църква заради предстоящата му среща с Лаура Кьовеши.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената